Scroll to top

Zidni gasni cirko kotao serije “plus” nove generacije

  • Kotao za grejanje sa predpripremom za povezivanje rezervoara
  • Širok asortiman rezervoara
  • Gorionik sa automatskom modulacijom
  • Mikroprocesorska tehnologija sa eBUS komunikacijom
  • Veliki LC displej sa tekstualnim prikazom na srpskom jeziku

Gasni kotlovi za grejanje i pripremu tople vode

Zidni gasni kombinovani kotlovi serije „plus“ su nadogradnja serije „pro“, namenjeni za složenije zahteve. Zahvaljujući povećanom sekundarnom izmenjivaču u odnosu na uređaje serije „pro“, „plus“ uređaje odlikuje maksimalni komfor potrošne tople vode, pa su vrednovani sa „***“ prema evropskoj normi EN 13203. Takođe, korisniku je na raspolaganju i funkcija toplog starta, koja omogućava trenutnu raspoloživost potrošne tople vode.U ponudi su uređaji sa priključkom na klasičan dimnjak (atmoTEC) i tzv. „fasadni“ uređaji, sa samostalnim vazduho-dimovodnim sistemom (turboTEC).

eBUS interfejs za jednostavno povezivanje sastavnih delova sistema

eBUS komunikacioni interfejs Vam omogućava da međusobno povežete različite jedinice u okviru kućnog sistema grejanja. Fleksibilan dizajn eBUS interfejsa omogućava nadogradnju i proširenje sistema uz minimalan napor. To znači da sistem prati tehnološki napredak i čuva Vaše ulaganje daleko u budućnosti.

Zidni uređaj omogućava veću fleksibilnost ugradnje

Naša kompaktna zidna jedinica zauzima mnogo manje prostora od sličnih samostojećih uređaja. To Vam daje mnogo više fleksibilnosti u odlučivanju gde ćete je ugraditi. Jedinicu možete postaviti na gotovo svakom mestu u kući, od potkrovlja do podruma. Štaviše, lagani dizajn i kućište u jednom komadu, koje sadrži sve neophodne komponente, omogućavaju brže i jednostavnije postavljanje jedinice.

Smanjeni zahtevi za održavanjem i duži rok trajanja zahvaljujući širokom rasponu modulacije

Raspon modulacije je granica između najveće i najmanje snage kotla za grejanje. Sa širokim rasponom modulacije, Vaillantov kotao za grejanje radi tiho i postojano, istovremeno obezbeđujući potrebno optimalno grejanje Vašeg doma. Modulacija, takođe, značajno smanjuje broj ciklusa uključeno/isključeno, a rezultat su niže emisije ugljenika. Osim toga, komponente su zaštićene od nepotrebnog habanja, zahvaljujući čemu su značajno smanjeni troškovi održavanja Vašeg kotla.

Varijabilna snaga za veću proizvodnju električne energije

Naša kogeneraciona postrojenja se mogu modulirati. To znači da mogu da rade pri varijabilnim brzinama rotacije. Zbog toga je u toku rada moguće povećati proizvodnju električne energije prema potrebi. Ova modulacija, takođe, omogućava monovalentnost CHP-a, odnosno njegovo korišćenje bez dodatnog kotla. Međutim, korišćenje dodatnog kotla je ipak preporučljivo kada dođe do zahlađenja.

Brzo i jednostavno postavljanje (jasan i nepogrešiv „Poka Yoke“ dizajn)

Vaillantov sertifikovani vazduho/dimovodni sistem

Ostale karakteristike

  • Zidni uređaj omogućava veću fleksibilnost ugradnje
  • Širok raspon modulacije smanjuje habanje komponenata
  • Inovativni standardizovani sistem ugradnje obezbeđuje brzu, jednostavnu i pouzdanu ugradnju na sve vrste krovova sa bilo kojim m
Kotlovi na gas

atmoTEC/turboTEC plus VU/5-5

Share project

Post a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.