Scroll to top

Atmosferski jednostepeni kotao

  • Jednostepeni gorionik
  • Stepen iskorišćenja 93%
  • Članci od livenog gvožđa
  • Za zemni gas ili TNG
  • Širok program akumulacionih rezervoara

Jednostepeni gasni kotao

Kotao atmoVIT postavlja standarde na koje se uvek možete osloniti. Zahvaljujući jednostepenom gorioniku, koji omogućava sigurno sagorevanje kod ovog niskotemperaturnog kotla, standardni stepen iskorišćenja iznosi 93%. Članci od livenog gvožđa se odlikuju dobrom sposobnošću prenosa toplote i predstavljaju pouzdanu osnovu za sigurno i udobno grejanje. Instalisanje kotla atmoVIT je brzo i jednostavno, tako da u vrlo kratkom vremenu možete uživati u njegovom radu.

Radi na bilo koju vrstu gasa

Naš uređaj može da radi na bilo koju vrstu gasa, bez obzira na to da li se radi o prirodnom gasu, tečnom naftnom gasu (LPG) ili biogasu. Kada se koristi druga vrsta gasa, proces sagorevanja automatski se prilagođava i obezbeđuje konstantno visoku efikasnost potrošnje goriva. Osim toga, da bi Vam olakšali planiranje za budućnost, ova fleksibilnost donosi korist od dalje liberalizacije tržišta gasa i od mešavina goriva koje sadrže biogenski gas.

Brzo i jednostavno postavljanje (jasan i nepogrešiv „Poka Yoke“ dizajn)

Smanjeni zahtevi za održavanjem i duži rok trajanja zahvaljujući širokom rasponu modulacije

Raspon modulacije je granica između najveće i najmanje snage kotla za grejanje. Sa širokim rasponom modulacije, Vaillantov kotao za grejanje radi tiho i postojano, istovremeno obezbeđujući potrebno optimalno grejanje Vašeg doma. Modulacija, takođe, značajno smanjuje broj ciklusa uključeno/isključeno, a rezultat su niže emisije ugljenika. Osim toga, komponente su zaštićene od nepotrebnog habanja, zahvaljujući čemu su značajno smanjeni troškovi održavanja Vašeg kotla.

Ostale karakteristike

  • Digitalni informaciono-analitički sistem (DIA) za pregled i podešavanje operativnih parametara,kao i za prikaz poruka o greškama
Kotlovi na gas

atmoVIT VK INT 164/1-5 – 564/1-5

Share project

Post a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.