Scroll to top

Zidni kondenzacioni cirko uređaj serije “pro”

  • Visoki stepen iskorišćenja
  • Dvostepena automatska cirkulaciona pumpa
  • Izmenjivač toplote od nerđajućeg čelika
  • Modulacioni opseg od 20 do 100%
  • Osvetljeni LC displej sa simbolima i “DIA” sistemom

Vrhunska kondenzaciona tehnologija

Nova generacija visokoefikasnog kondenzacionog kotla serije “pro” je standardna varijanta kondenzacionog zidnog kotla, koji korisniku pruža najjednostavniji način upotrebe kondenzacione tehnologije sa potpisom „Made in Germany“Primarni izotermički izmenjivač toplote od nerđajućeg legiranog čelika, osigurava vrhunski prenos toplote i maksimalnu uštedu iskorišćavanjem toplote vodene pare, sadržane u dimnim gasovima.ecoTEC pro cirko aparat je dostupan u varijanti od 24 kW i poseduje predpripremu za povezivanje sa rezervoarima za potrošnu toplu vodu. Povezivanje sa rezervoarom je moguće izvesti primenom originalnih hidrauličkih pribora.

eBUS interfejs za jednostavno povezivanje sastavnih delova sistema

eBUS komunikacioni interfejs Vam omogućava da međusobno povežete različite jedinice u okviru kućnog sistema grejanja. Fleksibilan dizajn eBUS interfejsa omogućava nadogradnju i proširenje sistema uz minimalan napor. To znači da sistem prati tehnološki napredak i čuva Vaše ulaganje daleko u budućnosti.

Digitalni informaciono-analitički (DIA) sistem

Izmenjivač toplote od nerđajućeg čelika

Izmenjivač toplote koji se nalazi u okviru Vaillantovog kondenzacionog kotla za grejanje, izrađen je od nerđajućeg čelika. Visokokvalitetan i izdržljiv metal u kombinaciji sa Vaillantovim izvrsnim dizajnom, obezbeđuje izmenjivaču toplote da duže vreme bude zaštićen od korozije. Time se povećava dugovečnost Vašeg kotla i obezbeđuje pouzdanost i efikasnost kotla danas i u budućnosti.

Potpuno automatsko čišćenje izmenjivača toplote i sita bojlera

Izmenjivač toplote i sito bojlera se čiste potpuno automatski. Pepeo se sakuplja i čuva u posudi za pepeo ispod sita. Posuda za pepeo se nalazi sa prednje strane bojlera i lako je dostupna. Velika zapremina posude znači da je morate samo povremeno prazniti.

Aqua-Power-Plus za optimalnu temperaturu tople vode

Pružanje dovoljne količine tople vode zahteva od kotla veći kapacitet nego što je to potrebno za grejanje. Zbog toga se često ugrađuje kotao veće snage. Kao odgovor na ovo, dizajniran je Aqua-Power-Plus sistem koji daje čak 21% veći kapacitet tokom vršne potrošnje tople vode. To znači da možete uživati u optimalnoj količini tople vode sa manjom snagom kotla za grejanje. Ovo može uveliko da pomogne u smanjenju Vašeg računa za grejanje, kao i u očuvanju životne sredine.

Ostale karakteristike

  • eBUS interfejs za fleksibilnu nadogradnju i proširenje sistema grejanja.
  • Digitalni informaciono-analitički sistem (DIA) za pregled i podešavanje operativnih parametara,kao i za prikaz poruka o greškama
  • Visok kvalitet rada u celini garantuje efikasnu potrošnju energije
  • Energetski efikasna instalacija grejanja zahvaljujući multifunkcionalnom nadzornom sistemu

Specifikacije

VU INT I 246/5-3
Uopšteno
Snaga na grejanju pri 80/60°C 24 kW
Najveća toplotna snaga prilikom pripreme PTV 28 kW
Normni stepen iskorišćenja 98 % (Hs) / 109 % (Hi)
Visina 720 mm
Širina 440 mm
Dubina 338 mm
Masa 32 kg
Vrsta gasa Zemni gas, tečni naftni gas
Kotlovi na gas

ecoTEC pro VU INT I 246/5-3

Share project

Post a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.