Scroll to top

Vitodens 222-F – stabilan i komforan sa akumulacionim bojlerom

Pregled prednosti

  • Stabilni kondenzacioni kompaktni uređaj na gas razmera kuhinjskog rastera
  • Veliki komfor tople vode zahvaljujući ugrađenom akumulacionom bojleru
  • Dugotrajan i efikasan zahvaljujući Inox-Radial izmenjivaču toplote
  • Veoma efikasna pumpa koja štedi struju
  • Vitotronic regulacija sa jasnim tekstualnim i grafičkim prikazom, može se koristiti pomoću aplikacije (opcija)

Kompaktni kondenzacioni uređaj na gas sa ugrađenim emajliranim akumulacionim bojlerom, odnosno bojlerom sa spiralnom cevi, nominalni toplotni kapacitet: 3,2 do 35 kW, odnosno 3,2 do 26 kW

Kompaktni kondenzacioni uređaj – sa emajliranim akumulacionim bojlerom

Stabilni kondenzacioni uređaj Vitodens 222-F ne zahteva zasebnu prostoriju. On je toliko kompaktan i tih, da može da stoji čak i u kuhinji.

On je izuzetno štedljiv zahvaljujući veoma efikasnoj pumpi sa regulisanim brojem obrtaja. Vitodens 222-F sa do 35 kW je idealan za stanove ili jednoporodične kuće.

Posebno treba istaći veoma visoki komfor tople vode koji omogućava kondenzacioni uređaj. Emajlirani akumulacioni bojler sa 100, odnosno 130 litara obilato obezbeđuje toplu vodu za kupanje i tuširanje.

Upotreba gasa je uvek niska i zahvaljujući Lambda Pro Control regulaciji sagorevanja omogućava visoku pogonsku bezbednost. Zbog toga je interval provere tek na svake tri godine – to smanjuje troškove za dimničara.

Princip rada akumulacionog bojlera

U poređenju sa konvencionalnim bojlerom, akumulacionom bojleru je potrebna znatno manja količina vode da bi isporučio istu količinu tople vode.

Kod akumulacionog bojlera voda zagrejana u protočnom grejaču neprestano protiče i odmah je na raspolaganju. Senzori obezbeđuju konstantnu temperaturu isticanja.

Po potrebi se uključuje MatriX cilindrični gorionik i obezbeđuje željenu temperaturu vode. Ovaj princip je posebno pogodan za kupanje u kadi ili dugo tuširanje.

Kotlovi na gas Viessmann

VITODENS 222-F Viessmann

Share project

Post a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.