Scroll to top

Šta radimo?

Naša briga o kupcu ne prestaje samom prodajom proizvoda, ona tek tada počinje..

Grejanjem se bavimo od davne 1973. god., a od 2003. god. i trgovinom materijalom i opremom. Kupcima nudimo uslugu tzv. „ključ u ruke rešenje“, projektovanje, isporuku opreme, ugradnju, servisiranje i održavanje, a takođe i svaki taj segment posebno zavisno od zahteva.

U našoj ponudi mozete pronaći kotlove na pelet, gas, solarne sisteme, toplotne pumpe i centralne usisivače. Distribuiramo vodeće strane i domaće brendove i za vecinu njih smo i ovlasceni servis.

Nas osnivač neprestano je nastojao da se usavršava u inostranstvu i svoja znanja prenosi svojim pomoćnicima u Srbiji. Objavio mnoge stručne tekstove na temu energetske efikasnosti i ućestvovao u mnogim tv emisijama na ovu temu,

Uz znanje koje je neizbežno, opremljeni smo najkvalitetnijim alatima. Kupcima smo na raspolaganju svakog dana u godini. Za lakše intervencije imamo i veliki broj partnera u skoro svakom većem mestu u Srbiji.

Uvek imamo lager rezervnih delova.Da bi se ostvarila prava na garanciju uređaj u rad mora pustiti ovlašćeni serviser. Kupcima nudimo i uslugu redovnog servisiranja kotlova svake godine po pristupačnoj ceni uz podsećanje kada je vreme za servis.